Möja - möjligheternas ö

Sportlovspaket på Humlans i Löka

Unna er några dagar i Stockholms vackra skärgård i vinterskrud, och bo bra i vår lägenhet "Humlans" där det finns gott om plats för en familj och självklart är det fullt utrustat med kök, WC och dusch. Vi kan nu även erbjuda trådlöst internet och har en del snösportsaker (snowracers, pulkor, åkbrädor och några längdskidor), som ni gärna får låna.

Vi har delat upp sportlovsveckorna i två olika paket på 4 resp 2 dagar och dessa paket finns alla sportlovsveckorna (8, 9 och 10). Mer information om paketerbjudandena nedan. Möjligheten att boka annat antal nätter finns självklart också kvar.

Välkomna!  //  Humlan & Kalle

Här är vår son i full fart med längdskidor på vår äng.

Sportlovspaket nr 1 omfattar boende fyra nätter samt lakan och handdukar för upp till 6 personer. Ankomst måndag och avresa fredag.

Pris 3900kr                        

Om vädret vill finns möjlighet till längdskidåkning och skridskoåkning samt underbara promenader. Coop Nära i Berg har öppet alla dagar och lägenheten har fullt utrustat kök.

 

Utresa: Från Strömkajen med Waxholmsbåt 07.30 eller med buss 434 från Slussen 09.48 till Sollenkroka där det blir byte till båt. Waxholmsbåten är framme vid Möja Ström 12.20 och där väntar Möja-bussen som tar er till vår infart c:a 250m från Humlans.

Hemresa: Från Humlans 13.45 och sedan samma väg som ovan (men det går ingen båt hela vägen till stan). Framme på Slussen 16.34

Skridskoåkning med barnen på Lökasundet för några vintrar sedan.

Sportlovspaket nr 2 omfattar boende två nätter samt lakan och handdukar för upp till 6 personer. Ankomst fredag och avresa söndag.

Pris 2100kr

 

Om vädret vill finns möjlighet till längdskidåkning och skridskoåkning samt underbara promenader. Coop Nära i Berg har öppet till 17 på fredagen samt 11-14 på lördagen och lägenheten har fullt utrustat kök. Under helgen har även restaurangen Wikströms Fisk i Ramsmora öppet.

 

Utresa: Från Strömkajen med Waxholmsbåt 08.30 eller med buss 434 från Slussen 10.53 till Sollenkroka där det blir byte till båt. Waxholmsbåten är framme vid Möja Ström 13.20 och där väntar Möja-bussen som tar er till vår infart c:a 250m från Humlans.

Hemresa: Från Humlans 15.40 och sedan samma väg som ovan. Framme på Slussen 18.31 eller vid Strömkajen 20.45